De roadtrip(s)

Met Camper Coaching ga je op reis. Je keert naar binnen. Je maakt contact met je wezen. Je keert terug naar je basis als vertrekpunt voor keuzes naar de toekomst. Altijd doelgericht en nooit zweverig.


Het woord ‘reis’ mag je ook letterlijk nemen. We maken een roadtrip met El Grando Smokio. We zoeken een mooie plek – het liefst een plek die voor jou een bijzondere betekenis heeft – als ons honk. Van hieruit verkennen we jouw dromen, ambities, ideeën en wilde plannen.


Programma’s
Elke roadtrip is zowel letterlijk als figuurlijk geen reis van A naar B, maar veel meer een kronkelende route over landelijke wegen, hobbelige kinderkopjes en stoffige zandpaden.

Je kunt kiezen uit de volgende trips:
– Dagdeel (4 uur)
– Volle dag op pad (8+ uur)
– (Management) team
– Product- of bedrijfsconcept in 1 dag
– De Agile mindset (executive coaching)
– Tweedaagse trip (met overnachting)
– Reistafette (reeks)


Improvisatie
De coaching is vooral een kwestie van improviseren. We zorgen voor net voldoende structuur om het doel in het oog te houden en tegelijk voldoende vrijheid om intuïtief de weg te vinden.


De Camper Coaching is uitdrukkelijk geen training. Het gesprek staat centraal. De coach is er niet om je eenzijdig kennis bij te brengen. Theorie is onderdeel van de reis, maar wordt zoveel mogelijk aangeboden in de vorm van een (mini)workshop.


Het uitgangspunt van CamperCoaching is: ‘Je neemt jezelf mee naar je werk’. Dit betekent dat we voortdurend schakelen tussen je werk/rol en je persoon. Dit schakelen maakt CamperCoaching uniek.